29 Ocak 2011 Cumartesi

çakşır otu köklü çay kürü

Cinsel gücü artıran çakşır otu kökü kürü
Afrodizyak etkisi ile bilinen çakşır köklü kür tarifi ile varikosel, cinsel isteksizlik, sperm azlığı gibi bir çok cinsel sorununa çare arayan erkekler için etkili bir şifalı, doğal ve bitkisel çay sayesinde şifa bulacaksınız. Bazı tanıdıklarımız bu kürü kullandıklarında şifalar bulduklarını ve özellikle varikosel sorunlarının sona erdiğini belirttiler.
İşte sizlere çok etkili kürün tarifi

çakşır otu ve kökünün faydaları

Çakşır Otu ve Kökünün Faydaları
Çakşır bitkisi ülkemizin güney bölgesinde yetişir. Buralarda afrodizyak ve sperm artırıcı olarak tanınır. Bileşiminde nişasta, kateşik tanen, saponin, alkoloit, rezin ve uçucu yağ bulunur. Ülkemizde 17 tür Ferula bulunur ve Bunlardan F. commurıis türüne Çakşır otu denilir.
Çakşır otu, bölgelere göre farklılık gösteren pek çok kimyasal çeşidinin bulunduğunu bunlar içerisinde zehirli olanlar bulunduğu gibi zehirli olmayan çeşitlerinin de olduğu belirtilmektedir. Ferula

çakşır otu hakkında bilgi

Çakşır otu sperm sayısını artıran, dolaşım sistemi bozukluklarına iyi gelen, sinirleri güçlendiren bir bitki türüdür. Şifalı olmasının yanında bazı türlerinin zehirli olduğu da bilinmektedir. Bilimsel olarak kanıtlanmış kesin bir tespit olmasa da uygulamada görülen yararları bu bitkinin afrodizyak niteliklere sahip olabileceğini gösteriyor.
Çakşır bitkisinin erkek ve dişi çeşitleri vardır. Bayanlar çakşır otunun dişisini, baylar ise  erkeğini kullanmalıdır.

25 Ocak 2011 Salı

ender saraç zayıflama çayı

Dr. Ender Saraç’tan Zayıflatıcı Çay tarifi
Eğer göbeğiniz, basenleriniz gibi belli bir bölgenizi zayıflatmak istiyorsanız, fakat bu konuda başarılı olamıyorsanız sakın umutsuzluğa kapılmayın. İşte size zayıflamanıza yardımcı olacak çay tarifi burada. Dr. Ender Saraç; doğal ve bitkisel çay tarifleriyle nasıl zayıflayacağınızı bu kürde tarif ediyor.

Malzemeler:

göbek eriten diyet dr. ender saraç

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sık görülmeye başlanan bel bölgesindeki kalınlaşma ve göbek yağları artık dert olmaktan çıkıyor. Doktor Ender Saraç; pek çok kişinin ortak derdi olan göbek yağlarını eritmek ve bel bölgesini inceltmek için özel bir diyet programı öneriyor.
 "Eğer göbeğiniz, basenleriniz gibi belli bir bölgenizi zayıflatmak istiyorsanız, fakat bu konuda başarılı olamıyorsanız sakın umutsuzluğa kapılmayın.”  Dr. Ender Saraç
Belirli bölgelerden zayıflamayı ancak özel diyetler uygulayarak ve egzersiz yaparak gerçekleştirmeniz mümkün.

15 Ocak 2011 Cumartesi

saç dökülmesini önleme kürü

İbrahim saraçoğlu saç dökülmesi için lavanta kürü

fitoterapi konusunda uzman olan Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu’ndan saç dökülmesini önleyen tamamen doğal ve bir o kadar da yararlı bitkisel tedavi kürü bu yazımızda. Bu kür sayesinde dökülen saçlarınıza yeniden kavuşabilirsiniz.

selülit oluşmasını önleme yolları

Selülitli bacaklarla kim dolaşmak ister ki? Özellikle kalçalarda ve ayakların üst bölgelerinde oluşan portakal görünümünün oluşmaması için yapmanız gereken bazı fedakarlıklardan bu yazımızda bahsedeceğiz. Yard. Doç. Dr. Ömer Coşkun’dan selülit oluşmaması için bazı tavsiyeleri bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Bu tavsiyelere uyarak vücudunuzda selüloit oluşmasını engelleyebilir böylece güzelliğinizi korumuş olursunuz.

14 Ocak 2011 Cuma

bölgesel zayıflama kürü

Bölgesel zayıflama isteği kişileri alternatif tıp olarak bilinen bitkisel tedavi kürlerine yönlendiriyor. Bu kürler sayesinde çoğu kişi istediğini elde edebiliyor. Doğal ve organik olarak yetiştirilmiş bitkilerden elde edilen yağlar ve bitkilerin direkt olarak kullanılması sonucu insanlar sağlıklarını ve güzelliklerini yeniden elde edebiliyor. Dr. Ömer Coşkun'un tarifini verdiği kür sayesinde diyet yapmadan bölgesel incelerek kilo vermek ve zayıflamak mümkün. Hastalıkların tedavisi için destek amaçlı şifalı bitkilerle sağlık, güzellik, cilt bakımı, diyet, zayıflama ve hastalıklara, doğal, bitkisel tedavi kür tarifleri burada.

11 Ocak 2011 Salı

zencefil yağının kullanım şekli

Zencefil Yağı ve Kullanımı
Zencefil, kış mevsiminin özellikle mevsimsel hastalıklara karşı etkili koruyucu ve önleyici özelliğinden dolayı vazgeçilmez bitkisi haline gelmiştir. Zencefil yağı ise sindirim sorunu yaşayanlar için çözüm sağlıyor. Soğuk algınlığı için çok etkili. Zihnin canlanmasını ve hafızanın güçlenmesini de sağlıyor. Saça parlaklık veriyor. Masaj yağı olarak kullanılıyor.

zencefil yağının faydaları

Zencefil yağı
Zencefil, kış mevsiminin özellikle mevsimsel hastalıklara karşı etkili koruyucu ve önleyici özelliğinden dolayı vaızgeçilmez bitkisi haline gelmiştir. Zencefil yağı ise sindirim sorunu yaşayanlar için çözüm sağlıyor. Soğuk algınlığı için çok etkili. Zihnin canlanmasını ve hafızanın güçlenmesini de sağlıyor. Saça parlaklık veriyor. Masaj yağı olarak kullanılıyor.

10 Ocak 2011 Pazartesi

adet sancısına tedavi kürü

Rezene yağı özellikle kadınların regl dönemlerinde ağrı giderici olarak kullanılmaktadır. Rezene yağının faydaları arasında en çok dikkat çeken özelliği aybaşı ağrılarını dindirmesidir. Ayrıca birçok rahatsızlığa da iyi geldiği bilinen bu yağı evinizden eksik etmeyin.


Bayanlar; sizlere regl ağrılarına son vermek için aşağıdaki ağrı giderici kürü tavsiye ediyoruz.

rezene yağının faydaları

Rezene yağının faydaları arasında en çok dikkat çeken özelliği aybaşı ağrılarını dindirmesidir. Ayrıca birçok rahatsızlığa da iyi geldiği bilinen bu yağı evinizden eksik etmeyin. İşte sizlere rezene yağının faydalarından bir kaçı;
Rezene yağı; özellikle kadınların regl dönemlerinde ağrı giderici olarak kullanılmakla beraber rezene yağının faydaları arasında sindirim kolaylaştırıcı, balgam kesici, balgam söktürücü ve iltihap giderici

badem yağı ile cilt ve saç bakımı

Badem yağı, cilt ve saç bakımında vazgeçilmez yağlardandır. Özellikle bitkisel olması nedeniyle tercih edilen badem yağı sayesinde cildinizi besleyebilir, cansız saçlarınıza sağlık katabilirsiniz. Badem yağı; bitkisel yağlar içinde saç ve cilt bakımında en fazla kullanılan yağlardandır.

6 Ocak 2011 Perşembe

mantar hastalığı tedavi kürü

Mantar hastalığının tedavisi için yard. doç. dr. ömer coşkun'dan çok faydalı bitkisel tedavi kürü tarifi burada. Deride, parmak aralarında, ayağın alt bölgelerinde, koltuk altlarında veya kıllı deride meydana gelen mantar hastalığını önlemek ve tedavi etmek için evde hazırlayabileceğiniz bitkisel ve doğal tedavi kürlerinin açıklamaları ve nasıl yapılacağı aşağıda detaylarıyla anlatılmıştır.
İşte mucize tedavi kürü tarifi;

cildi canlandırıcı tonik tarifi

Cildinizi canlandıran, temizleyen ve ferahlatan, gül suyu ile hazıralanan tonik kürü tarifi burada. Gülün içinde barındırdığı mükemmel yağlar özellikle yorgun ciltlerde temizleyici, ferahlatıcı ve canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda makyaj veya cilt temizlemek amacıyla da kullanılabilen tonik sayesinde güzelliğinize güzellik katacaksınız.

2 Ocak 2011 Pazar

uykusuzluğa bitkisel çözüm

Genelde stresten kaynaklanan uykusuzluk veya uyuyamama rahatsızlığına bitkisel ve doğal tedavi yöntemlerinden kediotu kürü sayesinde çare bulabilirsiniz. Kediotunun kokusu sayesinde bile kendinizi rahatlamış ve dingin hissedeceksiniz. Uykusuzluk veya uyuyamama rahatsızlığına bitkisel destek amaçlı kediotu bitkisinin kökü kullanılır. Kedi otu bitkisi’nin nahoş bir kokusu vardır. Yard. Doç. Dr. Ömer Coşkun tarifi olan bu kür sayesinde sağlığınıza kavuşmanız dileğimle.

zencefil kürü ile tedavi

Zencefil kürü ile bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için yapabileceğiniz bir kaç uygulama kürü tarifi burada. Günlük olarak tüketebileceğiniz zencefil bitkisinin faydaları sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve olası hastalıklardan korunmak mümkün. Mucize bitkilerin iksir olabilecek olumlu etkileri sayesinde doğal antioksidanları evinizde kendiniz de hazırlayabilirsiniz.