27 Nisan 2011 Çarşamba

sivilce ve aknelere doğal maske

Sivilce ve aknelerin tedavisi için doğal maske tarifi

Evde hazırlayabileceğiniz basit ve doğal maskeler ile sivilce ve aknelerinize veda edebilirsiniz. Eğer akneleriniz ve sivilceleriniz çok ciddi boyutlarda değil ise evde kendinizin hazırlayabileceği, kolay bulunan malzemelerle doğal maske tariflerini gönül rahatlığıyla uygulayabilir ve cilt güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.


Malzemeler:
1 çay kaşığı pudra
1 kapsül antibiyotik
1 çay kaşığı oksijenli su


Hazırlanması ve Uygulaması:
1 Kapsül antibiyotiği ezerek un haline getirin. Diğer malzemelerle (1 çay kaşığı pudra ve 1 çay kaşığı oksijenli su) karıştırın. Ciltteki sivilcelere veya aknelere sürün. Bu şekilde 20 dakika kadar bekletin. Süre dolduktan sonra zeytinyağlı sabun ile cildinizi temizleyin. Sivilce ve akneleriniz gözle görülür bir şekilde yavaş yavaş kaybolacaktır.

22 Nisan 2011 Cuma

kirpik dökülmesini önleme kürü

Dökülen Kirpikler İçin Mucize Formül

Dökülen kirpikler hepimizin sorunudur. Bitkisel kürlerle dökülen kirpiklerin yeniden çıkmasının sağlanması ve daha gür, daha kalın kirpik çıkması mümkün. Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’nın dökülen kirpiklerin yeniden kazanılması için açıkladığı mucize formül burada. Ben kendimde denedim ve kirpiklerim hiç olmadığı kadar uzun ve kalın.

Malzemeler;

2 çorba kaşığı hintyağı,
1 tatlı kaşığı buğday özü yağı,
1 tatlı kaşığı lanolin,
3 adet ceviz ve 3 adet fındık.

Hazırlanması ve Uygulanması:
3 adet ceviz ve fındığın içini benmari usulü ısıtın. Süzerek cam bir kaba koyun.

Elde ettiğiniz bu yağı kulak temizleme çubuğuna batırarak kirpiklerinize sürün. Gözlerinize inanamayacaksınız.