30 Kasım 2011 Çarşamba

migrene çare bitkiler ve öneriler

Öncelikle migren hastalığının tanımını yapmakla işe başlayalım. Migrenin ne olduğunu bilirsek ona göre çareler arayabiliriz. Her hastalıkta olduğu gibi migrenin de doğal yol ve yöntemlerle tedavi edilmesi mümkün. Migrene bitkisel destek ürünleri, alternatif tıp yöntemleri veya basit birkaç öneri ile başağrısı ataklarını geçiştirebilirsiniz.

28 Kasım 2011 Pazartesi

akne nedir nasıl tedavi edilir

Prof. Dr. Ahmet Maranki; Aknelerin ne olduğunu, nasıl ortaya çıktığını ve nasıl tedavi edildiğini açıkladığı tv programında, bu cilt probleminin evde hazırlanabilen kürler sayesinde tedavi edilebildiğini açıkladı.

22 Kasım 2011 Salı

Termal Kürlerle Hastalık Tedavisi

Ülkemizde oldukça rağbet gören termal turizmin sağlık açısından faydaları bilinmektedir. Tedavi amaçlı olarak da tercih edilen termal turizm; termomineral su banyosu, içme, inhalasyon, çamur banyosu gibi çeşitli türdeki yöntemlerle birlikte iklim kürü, fizik tedavi, rehabilitasyon, egzersiz, psikoterapi, diyet gibi destek tedavilerinin birleştirilmesi ile yapılan kür (tedavi) uygulamalarının yanı sıra termal suların eğlence ve rekreasyon amaçlı kullanımı ile meydana gelen turizm türüne termal turizm denir.

17 Kasım 2011 Perşembe

ender saraç saç için kürleri

Dr. Ender Saraç saçlarımız, saç dökülmesi nedenleri ve saçlarımızın bakımı hakkında bilinmesi gereken çok önemli bilgileri anlattı. Özellikle kadın-erkek ayırt etmeyen saç dökülmesi sorununa karşı ne tür tedbirler alabiliriz, saçlarımızın dökülmesini nasıl engelleyebiliriz gibi soruların cevapları Dr. ender Saraç’ın bu açıklamalarında cevaplarını buluyor.

zayıflatan tere tohumu kürü

Dr. Ender Saraç tere tohumu kürü ile zayıflanabileceğini belirti ve zayıflamak isteyenler için aşağıdaki kürü verdi. Bu kür sayesinde hem fazlalıklarınızdan kurtulacaksınız hem de sağlığınıza sağlık katacaksınız.

bölgesel zayıflamak için yöntemler

Bölgesel zayıflama yolları nelerdir?

Dr. Ender Saraç kilo sorunu olan veya bölgesel olarak zayıflamak isteyenler için çok önemli bilgiler verdi. Bu bilgiler ışığında sizde bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.
Günümüzde insanlar zayıflamaya büyük önem verdiğinden bu sektör çok büyük bir pazar oldu. Ayrıca eskisi gibi insanları boş vaatlerle kandırma devride kapanmış oldu. Birçok bölgesel zayıflama yöntemi var bunların pek çoğu olumlu sonuçlar vermekte fakat daha başarılı sonuçlar için mutlaka diyet ve egzersizlerle desteklenmelidir.

lpg ile bölgesel zayıflamak

Günümüzde insanlar zayıflamaya büyük önem verdiğinden bu sektör çok büyük bir pazar oldu. Ayrıca eskisi gibi insanları boş vaatlerle kandırma devride kapanmış oldu. Birçok bölgesel zayıflama yöntemi var bunların pek çoğu olumlu sonuçlar vermekte fakat daha başarılı sonuçlar için mutlaka diyet ve egzersizlerle desteklenmelidir.

7 Kasım 2011 Pazartesi

abdestbozan otunun faydaları

Abdestbozan otu mide için çok etkili ve kuvvet veren bir bitkidir. Özellikle soğukalgınlığına bağlı rahatsızlıkları tedavi etmesinin yanında vücut direncini artırıcı özelliği de vardır. Abdestbozan otunun şifaları hakkında ve nasıl bir ot olduğuyla ilgili bilgiler vermeye çalışacağız.

termal suların iyi geldiği hastalıklar

Termal suların sağlık açısından faydaları bilinmektedir. Tedavi amaçlı olarak tercih edilen termal suların; termomineral su banyosu, içme, inhalasyon, çamur banyosu gibi çeşitli türdeki yöntemlerle birlikte iklim kürü, fizik tedavi, rehabilitasyon, egzersiz, psikoterapi, diyet gibi destek tedavilerinin birleştirilmesi ile yapılan kür (tedavi) uygulamalarının yanı sıra termal suların eğlence ve rekreasyon amaçlı kullanımı ile bazı hastalıklara iyi geldiğini belirtebiliriz. Termal sular ile tedavi edilen hastalıklara ait bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.