21 Ocak 2012 Cumartesi

kaş dökülmesini önleme kürü

Ünlü herbalist ve cilt uzmanı Suna Dumankaya’dan kaş dökülmesini önleme kürünün tarifi sizlerle. Kaşları dökülenler için oldukça faydalı bir kür olan ve tamamen bitkisel olarak hazırlanan kür ile kaş dökülmesi sorununuz ortadan kalkacaktır. Dökülen kaşlar için önerdiği bu kür ile ilgili olarak Suna Dumankaya, kaş dökülmesini önleme kürünü uygulamadan önce mutlaka bir dermatoloğa danışılmasını veya muayene olunmasını tavsiye etmektedir.

bitkisel meme büyütme kürü

Küçük göğüs kadınların ve kızların hiç istemedikleri bir durumdur. Bütün kadınlar büyük göğüslü olmak ister. Bunun asıl nedeni erkeklerin de büyük memeli kadınlardan hoşlanmalarından kaynaklanır. Kadınlığı simgeleyen bir organ olan göğüsleriniz eğer küçükse ve ağrısız, acısız, doğal, bitkisel yöntemlerle göğsünüzü büyütmek isterseniz aşağıdaki kürü rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Suna Dumankaya’nın en çok kullanılan doğal kürlerinden olan göğüs büyütme kürü ile sizde dolgun ve büyük göğüslere sahip olabilirsiniz.

Altın Çileğin Faydaları

Altın Çilek bitkisinin meyvesinin sağlığa da birçok faydası bulunmaktadır. Altın çileğin faydaları arasında özellikle kan dolaşımını hızlandırması, içeriğindeki beta-karoten sayesinde yaşlanmayı geciktirmesi gelmektedir. Ayrıca içeriğinde yüksek miktarda kalsiyum olmasından dolayı kemik yapısının gelişimine de faydalı olan bir bitkidir.

18 Ocak 2012 Çarşamba

Azosperm Bitkisel Tedavisi

Lokman Hekim Ömer Osman Korkmaz sperm sayısını arttırmak, Azosperm hastalığının tedavisi, iktidarsızlık sorunu, erken boşalma rahatsızlığından kurtulmak isteyenler için mükemmel bir kuvvet macunu önerisinde bulundu. Bu malzemelerden hazırlanan macun sayesinde spermlerden kaynaklanan sorunların tamamen geçeceğini belirten Lokman Hekim Ömer Osman Korkmaz, azosperm tedavisi görenlere şifalar diledi.

12 Ocak 2012 Perşembe

Bağırsak kurdu nasıl dökülür

Bağırsak kurtları aslında bağırsak parazitleridir. Bu parazitler halk arasında kıl kurdu, kamçılı kurt, kancalı kurt veya şerit diye tanınırlar. Özellikle çocuklarda daha sık rastlanmakla beraber hemen herkeste görülebilmektedir. Bağırsak parazitleri bulaşıcı olduğu için evdeki birinde varsa diğer ev sakinlerine de bulaşma riski vardır. Bu nedenle, evdeki bir bireyde görülen bağırsak paraziti hastalığına karşı diğer ev üyeleri de gerekli tedbirleri almak zorundadır.

Bağırsak Kanamasına Bitkisel Tedavi Önerileri

Bağırsak kanaması, makattan gelen kan ile kendini belli eder. Bağırsak kanamasının birçok nedeni olabilmektedir. Bağırsak kanamasının nedenini öğrenmek için öncelikle mutlaka doktora gitmelisiniz. Bağırsak kanamasının bilinen nedenleri arasında dengesiz beslenme, bağırsak kanamasına sebep olabilecek ilaçları kullanma, stres, aşırı yorgunluk bulunmaktadır. Bağırsak kanamasının bitkisel olarak tedavi etmek için aşağıdaki kürleri uygulayabilirsiniz.

11 Ocak 2012 Çarşamba

adaçayı ile gribe son

İçinde bulunduğumuz kış mevsiminin en belirgin hastalığı olan grip, adaçayı ile hastalık olmaktan çıkıyor. Kış mevsimi nedeniyle ortaya çıkan ağız ve boğaz yolu enfeksiyonlarını tedavi etmek amacıyla adaçayını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mevsimsel olarak ortaya çıkan bazı enfeksiyonların tedavisi için artık insanlar bitkilere başvurmaya baladı. Bu bitkilerin en başında da adaçayı gelmektedir.

10 Ocak 2012 Salı

zaman tasarrufu için tavsiyeler

Hayatın karmaşası ve telaşı içinde zamanın yetmediğinden şikayet ederiz. Güne başlangıç zamanından itibaren gece yatma vaktine kadar hayatınızı planlı bir şekilde yaşamaya çalışın, böylelikle ani çıkan durumlar karşısında zamanınız olduğunun farkına varacaksınız. Planlı yaşamak, size ve çevrenize olumlu etkiler sunacaktır. Planlı yaşamın en önemli özelliği zaman tasarrufu sağlamasıdır. Zamandan nasıl tasarruf edeceğiniz hakkında sizlere birkaç ipucu hazırladık. Bu zaman tasarrufu ipuçlarını uyguladığınızda 24 saat, size de yeter gibi geliyor.

9 Ocak 2012 Pazartesi

Şifalı Bitkilerin Tedavi Edici Gücü

Şifalı bitkiler, içerdikleri değişik şifalar nedeniyle bu ismi almıştır. Bitkilerin şifalarını ve hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geldiği, bitkilerin kökleri mi, sapları mı, yoksa yapraklarının mı kullanılması gerektiği, bitki çayı şeklinde mi, kaynatarak mı, yoksa yakıp küllerinden mi faydalanmamız gerektiğini bitki uzmanları (Alternatif Tıp uzmanları, Herbalistler, Kocakarı ilacı hazırlayabilen ehil kişiler, vs.) belirtilebilir.

8 Ocak 2012 Pazar

Göbek bölgesi yağları sağlığımızı tehdit ediyor

Sağlık, hayatımızın olmazsa olmazıdır. Sağlığımızı tehdit eden en önemli gösterge, göbek bölgemizin kalınlığıdır. Bu bölgede biriken yağlar başta kalp olmak üzere hayati organlarımızın sağlıklı çalışmasını engelliyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, sağlıklı bir hayat sürebilmemiz için göbek bölgemizin yağlanmasının önüne geçmemiz gerektiğini belirtti.

7 Ocak 2012 Cumartesi

kuru ciltlere temizleme sütü tarifi

Karma ve kuru ciltler için aşağıda tarifini verdiğimiz temizleme sütü tarifi sayesinde hem cildinizi temizleyecek, hem de cildinizdeki sarkmaların önüne geçebileceksiniz. Yüzünüzdeki sarkmaların önüne geçmek için doğal ve bitkisel temizleme sütleri kullanarak kırklı yaşlarınızda karşınıza çıkacak cilt problemlerinin de önüne geçebilirsiniz. Evde hazırlayabileceğiniz cilt temizleme sütlerinin içine konan bitkilerin özellikleri sayesinde cilt sarkmalarının önüne geçebileceksiniz.

4 Ocak 2012 Çarşamba

Yanlış Beslenmenin Sonuçları

Fast-food tarzı beslenme özellikle çocuklar ve gençler arasında oldukça yaygınlaştı. Bu beslenme türü birçok sorunu da beraberinde getirdi. Gençlerde görülmeye başlayan kalp sorunları, selülit, obezite gibi rahatsızlıkların nedeni bu beslenme türü olarak dünya tıp uzmanları tarafından dile getirilmektedir. Dr. Ender Saraç’da bu konuya dikkat çekerek biz ebeveynleri uyarmakta ve aşağıdaki önerilere kulak vermemizi istemektedir.