25 Şubat 2012 Cumartesi

Altın çilek ile zayıflamak

Altın çilek bitkisinin bazı özellikleri zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Altınçileğin hangi özelliklerinin zayıflamaya etki ettiğini incelerken, bitkinin özellikleri hakkında da bilgiler edinmiş olacağız. Zayıflamak isteyenler için altın çileğin hangi özelliklerinin etkili olduğunu bilmek bilinçli tüketici olmamızı sağlar. Böylelikle bitkisel ürünlerin yanlış kullanımını önlemiş oluruz.

5 Şubat 2012 Pazar

Göz çevresi kırışıklıklarına öneriler

Göz çevresi insanın yaşını ortaya koyan en önemli görüntüdür. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların önlenebilmesi bitkisel olarak mümkündür. Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan göz çevresinin kırışmaması için öneriler aşağıdadır. Oluşan göz çevresi kırışıklıklarını da aynı yöntemlerle gidermenin mümkün olduğunu belirten Suna Dumankaya, önerilerine dikkatle uyanların bu sorunların ortadan kalkacağını belirtti.

çok kuru ciltler ve yüzdeki kepeklenmeler için öneriler

Suna Dumankaya'dan çok kuru ciltler ve yüzdeki kepeklenmeler için önerilerle yeniden sizlerleyiz. Özellikle kış mevsiminde duştan ve banyodan sonra ciltte meydana gelen kepeklenmeler için kullanılabilen Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan çok özel öneriler aşağıda.  Bu kürü uyguladığınızda çok kuru cildinize ve yüzünüzde oluşan kepeklenmelere veda edeceksiniz. Artık sizde normal bir cilde sahip olmak istiyorsanız evinizde hazırlayacağınız bu kür ile çok kuru cilt ve yüzdeki kepeklenme probleminiz yok olacaktır.