7 Eylül 2011 Çarşamba

saç için çemen tozu


Çemen bitkisinin saç için kullanıldığında saç dökülmesini, kepeklenmeyi önlediği ve yeni saç çıkmasını sağladığını biliyor muydunuz? Çemen yapraklarından kaynatılarak elde edilen hamurun saçlarda kullanılmasıyla saçlarınıza tekrar kavuşabileceğinizi belirten uzmanlar, çemen hamurunun sivilce, romatizma ve cilt kuruluğuna iyi geldiğini belirtiyor.

5 Eylül 2011 Pazartesi

anemon çiçeği kremi kullanımı

Cilt Kırışıklıklarına çare olarak üretilen mavi anemon çiçeği kremi, güzelliği korumadaki etkisi nedeniyle kısa sürede meşhur oldu ve günümüzde Nilgün BELGÜN gibi ünlüler genç ve güzel görünen ciltlerinin sırrının bu krem olduğunu açıkladılar. Mavi Anemon çiçeğinden yapılan krem, cilde etkileri nedeniyle en çok tercih edilen bakım ve güzellik kremi olarak anılmaktadır. Ünlülerin güzelliklerini korumak için kullandıklarını açıklamalarıyla bir anda dünyanın en çok tercih edilen cilt bakım kremi olarak aranan mavi anemon çiçek kremi ile yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini en aza indirebilirsiniz. Peki, bu etkiyi yakalamak için krem nasıl kullanılmalıdır. İşte sizlere, krem üreticisinden bazı tavsiyeler:

mavi anemon kreminin faydaları

Mavi Anemon çiçeğinden yapılan krem, cilde etkileri nedeniyle en çok tercih edilen bakım ve güzellik kremi olarak anılmaktadır. Ünlülerin güzelliklerini korumak için kullandıklarını açıklamalarıyla bir anda dünyanın en çok tercih edilen cilt bakım kremi olarak aranan mavi anemon çiçek kremi ile yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini en aza indirebilirsiniz.

mavi anemon çiçeğinin sırrı

Mavi Anemon Çiçeğinin Sırrı

Anemon çiçeği, kremi dünya gündemine ünlülerin güzelliklerini korumak için kullanmalarıyla oturdu. Dünya çapında ün kazanan pek çok ünlü bu krem sayesinde güzelliklerini koruduklarını söylüyor. Amerika’da da pek çok ünlü isim tarafından kullanılan Anemon çiçeği kremi Türkiye’de de satıştadır. Güzelliğe katkısı ve güzelliği korumadaki etkisi açıklandıktan sonra satışlarında patlama yaşanan krem cilt güzelliği için mucize bir formül olarak lanse ediliyor.