2 Eylül 2012 Pazar

isilik için şifalı kür

isilik tedavisi için şifalı ve bitkisel kür önerisi aşağıdadır. Ünlü herbalist Suna Dumankaya'nın önerdiği limonlu su ile isilik tedavi yöntemi ile isiliklerinizi tedavi edebilirsiniz. Vücutta oluşan küçük şişliklere isilik denilmektedir. Genelde sıcak havalarda veya vücut ısısının aşırı artması durumlarında ortaya çıkmaktadır.

İsilik hemen her yaşta görülebilen bir rahatsızlıktır. İsilik oluşan bölgede aşağıdaki isilik tedavisi için Suna Dumankaya isilik tedavi kürünü uygulayabilirsiniz. Yetişkinlerde ve bebeklerde isilik tedavisi bitkisel kürlerle de yapılabilmektedir. Bitkisel isilik tedavisi yapabilmek için aşağıdaki kür çok güzel bir örnektir. İsilik tedavisi için kremler bulunmaktadır. Aynı zamanda ilaçlarla da isilik tedavisi yapılabilmektedir. İsiliğin sadece bebeklerde oluştuğunu düşünenler yanılmaktadır. İsilik, özellikle yaşlı veya yatalak hastalarda sıkça görülebilen bir hastalıktır. İsilik aşağıdaki kürü uygulamakla çok çabuk biçimde geçer ve iyileşir.
İsilik, vücutta genellikle derinin katlandığı ya da kıyafetlerin sıktığı bölgelerde (karın, boyun, kasık ve kalçalarda) görülür. İsilik haslatılığı, bebeklerde özellikle yaz aylarında ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle isilik oluşumunu önlemek için yapmanız gerekenler ve isilik tedavisi ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizlerle paylaşmayı uygun gördük.
Bitkilerle tedavi uzmanı Suna Dumankaya, isilik hastalığının evde hazırlanabilen basit kürlerle tedavi edilebildiğini ve tamamen doğal olan isilik tedavi kürünü bizlerle paylaştı.
İsilik tedavisi için doğal kür
Malzemeler:
5 adet limon
100 gram (1/2 bardak) su
Hazırlanması ve Uygulanması:
İsilik oluşan bölgeyi banyo yaparken keselemek gerekiyor. Çok fazla olmamak kaydıyla yapılan kesenin ardından banyodan çıkınca daha önceden hazırlanan limon ve su karışımını isilikli bölgeye sürün. İsilikli bölgenin kurumasının ardından talk pudrası sürerek 1 saat kadar bekleyin ve ılık su ile vücudu yıkayın. Bu şekilde isilikleri tedavi edebilirsiniz. Vücutta oluşan isiliklere süreceğiniz limon-su karışımını elde etmek için 5 adet limonun suyunu sıkın ve elde ettiğiniz limon suyunun içine 100 gram (Yarım bardak) suyu ilave ederek karıştırın. Vücuda sürülecek olan bu limon-su karışımını bu şekilde elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder