13 Şubat 2011 Pazar

ağız suyu akmasına doğal tedavi

Geceleri uyurken horladığım ve sabah uyandığımda yastığımın ıslak olmasından dolayı ağız suyumun aktığını fark ettim. Sabahları ağzımın içi çok kötü bir şekilde tabiri caizse çamur gibi oluyordu. Sırf bu durumun nedenlerini araştırmak için internette yaptığım araştırmalar sonucunda ağız suyu akmasına doğal ve bitkisel bir tedavi yöntemi olduğunu öğrendim. Belirtilen tedavi yöntemini uygulamaya başlayalı daha iki gün oldu ve kesin bir şekilde sonuca ulaştım. Şimdi sizlere uyguladığım bu tedavi yöntemini ve ağızdan su akmasının nedenlerini netten bulduğum kadarıyla ve uyguladığım bölümünü aktaracağım.

Geceleri ağız suyu akmasının nedenleri:
Genelde gece uykularında ağızdan su akar. Bunun çok sebepleri olabilir. Bu tür şikâyetler genelde çocuklarda görüldüğünden bağırsaklarda parazitten kaynaklandığı düşünülür. Tedaviye de buradan başlanır. Çeşitli parazit ilaçlarından sonra bu sorunu gideremiyorsanız o zaman bunun için bir KBB uzmanına görünmenizde fayda var. Çünkü geniz eti sarkıklığı, burnunuzdaki fiziksel bozukluk ve tıkanıklıklar uyurken rahat soluk alıp vermenizi engeller. Vücut için gerekli havayı yeterince alabilmek için ağız açık vaziyette nefes almaya zorlar. Su akması bazen bu nedenlerden kaynaklanır.
Yattığınız yatağın şekli ve kullandığınız yastıkların yüksekliği sert ve yumuşaklığı da uyurken ki pozisyonunuzda etkilidir. Siz farkında olmadan bu ürünler uykudayken rahat nefes almanızı engelleyebilir ve sırf bu nedenle ağzınız açık yatabilirsiniz.
Unutmayın ki ağzınız açıkken uyuduğunuz zaman sadece ağızdan su akması sorunu oluşmaz. Ağzınız açıkken uyumak gece boyunca solunum yolunuzu enfeksiyona açık bir durumda bırakır ve boğaz yolu enfeksiyonlarını da tetikler.

Ağızsuyu akması rahatsızlığına bitkisel tedavi:
Bir bardak suyun içine bir kahve kaşığı kadar limon suyu karıştırıp yatmadan yarım saat kadar önce içiyoruz. Sabah kalktığınızda yastığınızı kontrol etmeyi unutmayın. Şifalar bulmanızı temenni ederim. Sağlıklı günler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder