26 Şubat 2011 Cumartesi

tüy sorununa nane kürü

Kıllı kol ve bacaklar güzel görünmek isteyen bayanların en büyük derdi. Özellikle ağda veya epilasyon sonrası çabuk çıkan kıllar kadınları çileden çıkartır. Tüylenme sorununa Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan çok özel tüy azaltıcı ve inceltici nane kürü tavsiyesi ile tüy sorununuza derman bulabileceksiniz.
Tüy problemi olan kadınlar için Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu tavsiyeli tüy azaltıcı kür tarifi ve tüylere bitkisel çözüm önerisi. Nane bitkisinin bayanlardaki tüylenme problemi için oldukça etkili olduğunu ve nanenin tüy azaltıcı faydası olduğunu belirten Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öncelikle tüylenme nedeninin doktora danışılarak öğrenilmesi gerektiğini söylüyor.
Eğer aşırı tüylenme nedeni östrojen hormonu azlığı veya testosteron hormonu fazlalığı ise bu durumda taze nanenin tüy azaltıcı etkisinden faydalanılabilir.
Tüy azaltıcı nane kürü hemen hemen 1 aylık sürede sonuç veriyor ve bu sürecin sonunda yapılacak tahlillerde östrojen hormon miktarının arttığını görmek mümkün oluyor. Tabiki bu da tüy azaltıcı ve tüy inceltici etkilere neden oluyor.

Tüy azaltıcı taze nane kürü
Tüy sorunu olan kadınlar bir ay süresince öğlenleri ve akşamları yemeklerden 10 dakika kadar önce bir tutam taze nane tüketmeliler. Tüy probleminin seyrine göre bu tüy kürünü kullanmaya devam edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder