27 Ekim 2011 Perşembe

gergin ve sıkı cilt için kürler

cilt gerdiren ve sıkılaştıran maskelerin nasıl hazırlandığı ve nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgileri bulacağınız bu yazımızda sizleri cilt sıkılaştırmak, cildi germek, bitkisel kürler, maskelerle cilt bakımı gibi sorunlarınıza çarelerin neler olduğunu anlatmaya çalışacağız.

23 Ekim 2011 Pazar

elma sirkesi ve sağlık

Her Derde Deva Elma Sirkesi

Günümüzde kadınlar ve erkekler için en büyük sorun olarak görünen cilt bakımı, saç bakımı, sivilce, ciltteki lekeler, şişmanlık, varis tedavisi konularında kozmetik firmalarının sürekli yeni ürünler piyasaya sürerek bu büyük pastadan pay almaya çalıştıkları dönemde ürettikleri kimyasal ürünlerin cilt bakımı, saç bakımı, sivilce, ciltteki lekeler, şişmanlık, varis tedavisi için ne kadar fayda sağladığı hepimizce bilinmektedir. Oysa Bütün bunlar için doğal fermantasyonla üretilmiş, ucuz, güvenli birkaç şişe elma sirkesi yeter de artar bile.

aybaşı sancılarına çözüm

Regl sancılarına çözüm

Kadınların her ay düzenli olarak adet (regl) sancılarıyla baş etmek zorunda kalmaları sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarak da sorunları beraberinde getiriyor. Çoğu zaman ağrılarla baş etmek zorunda kalmak sosyal hayatı da olumsuz yönde etkiliyor. Peki, adet sancıları ile yaşamaya mahkum musunuz? Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz International hospital kadın hastalıkları ve doğum kliniği ve tüp bebek bölüm başkanı prof. Dr. İsmail Çepni konuyla ilgili bilgi verdi.

9 Ekim 2011 Pazar

vajina kaşıntısına elma sirkesi


Vajinada meydana gelen hpv virüsünün sebep olduğu kaşıntıların tedavisi için elma sirkesini kullanabilirsiniz. Elma sirkesi ile uygulayacağınız kür sayesinde şifa bulacağınızı belirten uzmanlar bitkisel destek ürünlerinin önemini belirtmişlerdir.

5 Ekim 2011 Çarşamba

bitkilerle diş bakımı

Bitkilerle diş bakımının nasıl yapıldığı, dişleri ve dişetlerini kuvvetlendiren bitkiler, dişler için bitkilerle hazırlanan kürler, dişe faydalı bitkisel gargaralar, diş hastalıkları ile dişeti rahatsızlıklarına iyi gelen bitkilerin neler olduğu hakkında bu yazımızda sizleri aydınlatmaya çalışacağız.