9 Mart 2012 Cuma

Altın Çilek Nasıl Kullanılır

Altın çilek bitkisinin özelliklerini önceki yazılarımızda sizlerle paylaşmıştık. Altın çileğin, kan dolaşımını hızlandırması, içeriğindeki beta-karoten sayesinde yaşlanmayı geciktirmesi, içeriğinde yüksek miktarda bulunan kalsiyumdan dolayı kemik yapısının gelişimine faydası, zayıflamak isteyenler için yoğun lifli yapısından dolayı yemek yeme hissini en aza indirmesi, gut ve şeker hastalığına iyi gelmesi nedeniyle çok tercih edilmektedir.
Altın Çilek Nasıl Kullanılır:

Altın çilek bitkisinin nasıl ve ne şekilde kullanılacağına gelecek olursak; meyve olarak yenilecekse sabah aç karnına 2 adet meyve yenip üzerine bol ılık su içilmelidir. Eğer tablet olarak kullanılacaksa sabah ve akşam 1′er tablet alınması gerekmektedir.
Yukarıdaki şekillerde kullanıldığında Altın Çilek bitkisi, Dünyanın bilinen en lifli meyvesi olmasından dolayı zayıflamaya çalışanlarda açlık hissini ortadan kaldırır. Altın çilek, midede şişen yapısıyla tok tutmaktadır. Altın çilek ile hastalıklarınıza şifa bulmak ancak yukarıdaki kullanım talimatına uymakla mümkündür.
Şifa bulmanız dileklerimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder