21 Mart 2014 Cuma

Yorgunluk giderici kür

Yorgunluk giderici kür ile mevsimsel geçişlerin neden olduğu, vücudun enerji seviyesinin aşırı düştüğü durumlarda kullanarak kaybedilen enerjiyi tekrar kazanabilirsiniz. Yorgunluk giderici kür bir Suna Dumankaya tarifi olduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Yorgunluk hissini ortadan kaldıran yorgunluk giderici kür sayesinde kaybettiğiniz enerjiyi tekrar geri kazanabileceksiniz. 
Yorgunluk giderici kür ile gün içinde oluşan yorgunluğu giderebilir ve günün geri kalanında kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Yorgunluğa karşı oldukça etkili olan bu karışım sayesinde gücünüz tekrar yerine gelecek ve sanki hiç yorulmamış gibi vücudunuz enerji ile dolacaktır. Yorgunluk için ne yenmeli diye soranların bu kürü hazırlayıp kullanmalarını bizzat Suna Dumankaya önermektedir. Yorgun hissetmenin ve vücutta oluşan yorgunluğun ortadan kaldırılmasını sağlayan yorgunluk gideren kürü düzenli olarak kullanmanız gerekmektedir.
Yorgunluk giderici kür tarifi Suna Dumankaya
Malzemeler: 1 çay kaşığı anason, 1 çay kaşığı rezene, 50 gr ceviz içi, 100 gr havlıcan, 100 gr antep fıstığı, 100 gr zencefil, 200 gr şeker ve 15 gr öğütülmüş leblebi ile bu kürü hazırlıyoruz.
Hazırlanması ve Uygulanması: Yukarıda belirtilen miktarlardaki malzemelerin tamamını karıştırarak un haline getiriyoruz. İçine şeker ilave edip tekrar karıştırdıktan sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bir tatlı kaşığı yenmelidir. Bu kürün yapılışı oldukça basit olup kürün içindeki malzemeler kolay bulunan malzemelerdir. Suna Dumankaya tarafından tavsiye edilen ve tarifini bizzat verdiği yorgunluk gideren kürü kullanmaya başladıktan sonra etkilerini çok kısa sürede hissetmeye başlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder