17 Kasım 2011 Perşembe

lpg ile bölgesel zayıflamak

Günümüzde insanlar zayıflamaya büyük önem verdiğinden bu sektör çok büyük bir pazar oldu. Ayrıca eskisi gibi insanları boş vaatlerle kandırma devride kapanmış oldu. Birçok bölgesel zayıflama yöntemi var bunların pek çoğu olumlu sonuçlar vermekte fakat daha başarılı sonuçlar için mutlaka diyet ve egzersizlerle desteklenmelidir.



Zayıflama yöntemlerinden birisi olan LPG ile selülit tedavisi ve LPG ile zayıflama, bölgesel incelme yöntemi hakkında Dr. Ender Saraç bilgiler verdi. Saraç; LPG selülit tedavisinin mantığı deri altı dokulara negatif basınç uygulayarak, o bölgelere masaj yapmak mantığına dayandığını açıkladı.

Dünya’da yapılan araştırmalarda bilimsel olarak etkinliğini kanıtlayan ve tek FDA belgesine sahip olan cihaz LPG’dir.

LPG nerelerde kullanılır?
• Selülit tedavisi
• Vücut kontur düzeltmeleri ve lokal inceltmeler
• Sarkık derinin tonus ve elastikiyetini artırma
• Liposuction sonrası iyileşme sürecini hızlandırma ve düzensizlikleri ortadan kaldırma Diğer estetik ameliyatlar sonrası skarların yumuşatılması ve düzensizliklerin giderilmesi.

LPG zayıflatır mı? LPG ile zayıflamak mümkün mü?
Temel amacı selülitleri yok etmek olsa da uygulanan bölgelerde incelme sağladığı da görülmüştür.

Dr. Ender Saraç şu bilgileri de ekliyor:
Bu yöntemin memleketi Fransa’dır. Temel olarak selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama işlemlerinde kullanılır. Uygulandığı bölgelerde selülitlerde azalma ve dokularda sıkılaşma sağlar. Bu yöntem profesyonel ellerde uygulandığında daha sağlıklı ve kaliteli sonuçlar verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder