17 Kasım 2011 Perşembe

zayıflatan tere tohumu kürü

Dr. Ender Saraç tere tohumu kürü ile zayıflanabileceğini belirti ve zayıflamak isteyenler için aşağıdaki kürü verdi. Bu kür sayesinde hem fazlalıklarınızdan kurtulacaksınız hem de sağlığınıza sağlık katacaksınız.

Tere tohumunun en belirgin özelliklerinden biri metabolizmayı uyarmasıdır. Tere tohumları genel olarak susam çekirdeklerine benzemekte fakat koyu parlak ve kırmızı bir renge sahiptir. Troid hastalığı olanlara tavsiye edilmez fakat troidi yavaş çalışan kişiler uzman yardımıyla kullanabilir.

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için tere tohumları tek başına yeterli değildir, ama diyetinizi destekleyici bir ürün olarak kullanırsanız diyetinizden daha fazla performans alabilirsiniz.

Tere tohumu ile zayıflama: Tere tohumu nasıl kullanılır?

Tere tohumu acı ve buruk bir tada sahip olduğu için, öğütülüp balla karıştırınız daha sonra üzerine bir bardak ılık su içiniz.

Tadı acı ve buruk olduğu için 2 kahve kaşığı falan balın içine döküp karıştırınız daha sonra üzerine bir bardak ılık su içiniz böylece terenin emilimi kolaylaşacaktır.

Tere ülkemizde rahat temin edilebilecek bir bitkidir, tohumu kadar yapraklarının da yararı vardır bunlardan en önemlisi metabolizmayı canlandırıcı etkisidir.
Acı ve buruk tadından dolayı ülser veya mide sorunu olanları rahatsız edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder