31 Aralık 2010 Cuma

bel bölgesi yağlarını yakma yöntemleri

Hamilelik sonrasında bel bölgesinde oluşan yağlanma, hareketsiz bir yaşam tarzı sonucu oluşan göbek, fazla alkol tüketimi vs. her ne sebeple olursa olsun bel bölgesinde oluşan yağları eritebilmek ve biçimli, kaslı bir göbek ve karına sahip olabilmek için bu yazımızı dikkatle okuyun. Öncelikle vücudunuz üzerinde yapacağınız tüm çalışmaların zaman gerektirdiğini, sabır ve istikrarın önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Vücudun bir bölgesinde yoğunlaşan yağlar, çok dikkat çeker. Özellikle, bel bölgesi dikkat çekicidir. Bel bölgesinde oluşan yağları yakma yöntemleri bu yazımızda.

İnce bir bel vücudumuzun daha zayıf ve biçimli görünmesini sağlar. Kıyafetlerimiz daha bir yakışır sanki. Vücudumuzun tam ortasında yer alan bu bölgedeki incelmeler doğal olarak hem üst hem de alt kısımlarımızı görünüm olarak da etkiler.
Bel bölgemizi inceltmek için en etkili yöntem twister veya disk olarak bilinen alet ile spor yapmak. İlk etapta dalak şişmesine neden olsa da zamanla bu sorun da ortadan kalkmaktadır. Artarak yapılan dönüşler 100 kez ile sınırlandırılmalıdır. Oldukça ekonomik olan ve her yerde bulunabilen bu alet ile yapılan spora başlamadan önce bel bölgenizi ölçün, spora başladıktan yaklaşık iki hafta sonra bel bölgenizdeki incelmeyi sizde fark edeceksiniz. Bu alet ile yapılan spor sırasında ellerimizi omuz genişliğinde açık tutarak duvara veya sabit bir yere tutunarak dönüşler yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder