31 Aralık 2010 Cuma

biçimli kalçalara sahip olmak için

Bayanlarda en dikkat çeken bölgelerden biri olan kalçalardır. Kalçalarınızın şekilli ve dikkat çekici olması için bir kaç tavsiye yayınlayacağız. Biçimli kalçalara sahip olabilmek için işte yapmanız gerekenler:Öncelikle vücudunuz üzerinde yapacağınız tüm çalışmaların zaman gerektirdiğini, sabır ve istikrarın önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Kalça kaslarını her gün çalıştırın. Sonunda istediğiniz duruma geldiğini göreceksiniz.

Bu konuda en garantili yöntem merdiven çıkmaktır. Asansörleri ve yürüyen merdivenleri unutun. Step yapmak da aynı derecede başarılı sonuç verecektir. Merdiven aralıkları az olduğunda ikişer ikişer çıkmak daha faydalıdır. Bunu yaparken, kalçanızdan kuvvet alın.
Çoğunlukla çocukların ayağında gördüğünüz patenlerin, sizin için muhteşem olacağını biliyor muydunuz? Paten kayarak sadece kilo vermez, bacak ve karın kaslarını da çalıştırırsınız.
Televizyon seyrederken bile kalçalarınızı çalıştırabilirsiniz. Bunun için oturduğunuz veya uzandığınız yerde, poponuzu sıkıp gevşetin. Bu sırada karnınız içeride, omuzlarınız geride olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder