26 Şubat 2011 Cumartesi

tüy sorununa nane kürü

Kıllı kol ve bacaklar güzel görünmek isteyen bayanların en büyük derdi. Özellikle ağda veya epilasyon sonrası çabuk çıkan kıllar kadınları çileden çıkartır. Tüylenme sorununa Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan çok özel tüy azaltıcı ve inceltici nane kürü tavsiyesi ile tüy sorununuza derman bulabileceksiniz.
Tüy problemi olan kadınlar için Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu tavsiyeli tüy azaltıcı kür tarifi ve tüylere bitkisel çözüm önerisi. Nane bitkisinin bayanlardaki tüylenme problemi için oldukça etkili olduğunu ve nanenin tüy azaltıcı faydası olduğunu belirten Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öncelikle tüylenme nedeninin doktora danışılarak öğrenilmesi gerektiğini söylüyor.

açlığa çare bitki

Dünyayı bekleyen en büyük tehlikenin hızlı nüfus artışına rağmen dünya genelinde bulunan kaynaklarında aynı oranda azalmasıydı. Bu durum da gelecekte hepimizi açlığın beklediği gerçeğini ortaya çıkarıyordu. Güney Amerika’da incelenen bir bitkinin gelecekte bizi bekleyen açlık sorununu ortadan kaldırabileceği konusunda Hürriyet Gazetesi web sayfasında okuduğum bu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu haberdeki bitkin adının quinoa olduğu belirtilmiştir. Umarım bu haber doğrudur ve hepimizi en azından açlık konusunda oluşabilecek karamsar tablolardan korur.

23 Şubat 2011 Çarşamba

Bitkisel göğüs büyütme kürü

Bitkisel göğüs büyütme kürü

Herbalist Suna Dumankaya’dan küçük göğüslü kadınlar için bitkisel ve tamamen doğal göğüs büyüten kür tarifi burada. Bu yazımızda göğüslerinizi doğal yollarla nasıl büyütebilirsiniz? Göğüs büyüten bitkiler nelerdir? Küçük göğüsleri kocaman yapan meyveler hangileridir? Ufak memeleri büyütmek için neler yapılmalıdır gibi sorulara Suna Dumankaya’nın verdiği cevapları yayınlıyoruz.

Ufak göğüslerinizi büyütmek istiyorsanız bunları mutlaka yapın;

22 Şubat 2011 Salı

öksürük tedavisi için bitkisel kürler

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu’ndan üst solunum yolu hastalıklarından olan öksürüğün tedavisi için tedaviye destek amaçlı bitkisel kür tarifi bu sayfamızda. Bu yazımızda öksürüğe ne iyi gelir? Öksürük için ne yapılır? Öksürük nasıl geçer? Öksürüğe iyi gelen bitkiler. Doğal yollarla öksürük tedavisi nasıl olur? Öksürüğü ne kesebilir? Balgam nasıl atılır? Balgam söktürücü bitkiler nelerdir? Balgam çıkarmak için ne yapılabilir? Sorularının cevaplarını Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerileriyle çözmeye çalışacağız.

13 Şubat 2011 Pazar

ağız suyu akmasına doğal tedavi

Geceleri uyurken horladığım ve sabah uyandığımda yastığımın ıslak olmasından dolayı ağız suyumun aktığını fark ettim. Sabahları ağzımın içi çok kötü bir şekilde tabiri caizse çamur gibi oluyordu. Sırf bu durumun nedenlerini araştırmak için internette yaptığım araştırmalar sonucunda ağız suyu akmasına doğal ve bitkisel bir tedavi yöntemi olduğunu öğrendim. Belirtilen tedavi yöntemini uygulamaya başlayalı daha iki gün oldu ve kesin bir şekilde sonuca ulaştım. Şimdi sizlere uyguladığım bu tedavi yöntemini ve ağızdan su akmasının nedenlerini netten bulduğum kadarıyla ve uyguladığım bölümünü aktaracağım.

12 Şubat 2011 Cumartesi

burun tıkanıklığına doğal çözüm

burun tıkanıklığına doğal çözüm

burun tıkanıklığı için şimdiye kadar hiç denemediğim doğal bir yöntem olduğunu zaten biliyordum. Ama şimdiye kadar hiç denememiştim. Bu yöntem sayesinde burnun tıkanmasını önleyebileceğimizi bilmeme rağmen deneme cesareti gösterememiştim. bunun nedeni biraz da olsa bu tür kulaktan dolma bilgilere fazla güvenmememdi. Aslında denemediğim bu doğal yöntemin nasıl sonuç doğurduğu hakkında fikrim olmamasına rağmen etrafıma tavsiye etmiştim. Tavsiyelerime uyan tanıdıklarımın mükemmel sonuç aldıklarını duyduğum

7 Şubat 2011 Pazartesi

seyrek saçlara zeytinyağı maskesi

Seyrek Saçlara Zeytinyağı Maskesi

Ünlü herbalist Suna Dumankaya’dan zayıf ve seyrek saçlılar için çok olumlu sonuçlar doğurduğu belirtilen zeytinyağı maskesi tarifi burada. bu maskeyi düzenli kullandığınızda zayıf saçlarınızın kuvvetlendiğini, seyrelen saçlarınızın sıklaştığını fark edeceksiniz. Ben kendim kullandım ve muhteşem sonuçlara ulaştım. Bu kürü kullanmamdaki asıl amaç hem evde kolaylıkla hazırlanır olması hem de malzemelerinin kolayca ve her yerde bulunur olmasıydı. Suna Dumankaya’ya bu fırsatla teşekkürlerimi iletiyorum.

5 Şubat 2011 Cumartesi

topuk dikeni rahatsızlığına bitkisel kürler

Topuk Dikeni Rahatsızlığına Bitkisel Çözümler
Ayaklarımızın altında meydana gelen ve oluştuktan sonra müthiş şekilde acı veren bu hastalığa Uzmanlar;  kandaki ürik asitin yükselmesi sonucunda meydana geldiği belirtilmektedir. Topuk dikeni hastalığına yakalanmış olanlar öğle ve akşam yemeklerinden sonra 5-6 adet ardıç tohumu yerlerse rahatsızlıklarına iyi gelecektir.
Ayrıca aşağıda tarifi verilen şifalı bitkilerle hazırlanan kürlerinde iyi geldiği lokman hekimlerce belirtilmiştir.

göz sulanmasına bitkisel çözümler

Göz Sulanması Hastalığı İçin Bitkisel Kürler
Dünyamızı görmemizi sağlayan tek organımız olan gözümüzde meydana gelen rahatsızlıkları önlemek için bitkisel kürler ile tedavi yolları bulunduğunu biliyor muydunuz? Gözümüzde meydana gelen Göz iltihabı, çapaklanma, göze toz kaçması, nezle veya alerjik durumlar nedeniyle gözlerde sulanma meydana gelebilmektedir. Göz sulanması şikayetleri soğuk havalarda daha da artabilir. Gözlerimizden sadece birinde sulanma meydana gelebileceği gibi iki gözde de birden sulanma meydana gelebilir. Bu yazımızda sizlere göz sulanmasının tedavisi için uygulanabilecek doğal, şifalı, bitkisel tedavi yöntemlerinden bazılarını aktaracağız.

göbek yağlarını eriten zayıflama çayı

Göbek Yağlarını Eriten Zayıflama Çayı
Lokman Hekim Ömer Osman KORKMAZ’ın bel bölgesi yağlarını eriten, aynı zamanda zayıflatan çay tarifini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Zayıflamaya yardımcı olan bitki yağları sayesinde göbek yağlarınızdan kurtulacağınızı belirten Ömer Osman Korkmaz bitkili kürünün tarifini verdi.
Malzemeler:
1 adet kırmızı biber
 500 gram susam yağı,
 1 çorba kaşığı biberiye otu ,
 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil

2 Şubat 2011 Çarşamba

sperm sayısını artırmak için çare

Sperm sayısını artırmak için bitki tohumları ile hazırlanan pekmezli kür. Varikosel (sperm azlığı) rahatsızlığını tedavi etmek için erkeklerin kullanması gereken keçi boynuzu pekmezli doğal tedavi kür tarifini aşağıda yayınlıyoruz. Bu kür ile rahatsızlığınıza çare bulabileceksiniz.